mandag 14. april 2008

Skriver dere?

Jeg bare lurer på om noen av dere der ute har begynt å lese eller skrive med oppgaven, sånn skikkelig...? Jeg skulle egentlig begynne for lenge siden, men det er noe med praksisen som gjør at jeg føler at jeg har viktigere ting å gjøre enn å skrive en dum oppgave!!! hehehehe.... Jeg bare tuller! Jeg har skrevet så mye som 250 ord, og er veldig stolt. Nå fokuserer jeg mer på å analysere svarene jeg har fått av spørreundersøkelsen; jeg tror at dette blir den vanskeligste delen av oppgaveskrivingen.............. Gruer meg!

13 kommentarer:

Lars Vegard sa...

Jeg vet med meg selv at jeg burde ha begynt å skrive snart, men jeg har kommet fram til at jeg får ta en ting av gangen. Først de oppgavene som står igjen i praksisen, så praksisrapporten og -presentasjonen. Så får jeg heller finne meg i å få noen litt "tette" dager med bacheloroppgavearbeid når fristen nærmer seg.

Marte sa...

Eg er nok i same situasjon. Har henta inn informasjon, og les i ei knallbra bok for tida, men har ikkje begynt å skrive enno.....Det har gått mest i innhentingsdelen av fasen no...men det verte litt annleis når ein er attende i Volda, trur eg...:=)

idag hadde dei laga til avslutningslunsj til meg på ulstein hotell, med gåver, og mykje skryt. Eg fekk heilt klump i halsen......

Lars Vegard sa...

@Marte: De feirer at du snart er ferdig der? ;)

Marte sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Marte sa...

lenge leve sjalusien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:=)

God middag alle sammen!

Lars Vegard sa...

Jeg? Sjalu? Det ble enstemmig vedtatt på ukesmøtet her at det skal være kake på fredag for å markere at jeg er ferdig hos TINE.

Linda sa...

Litt glad for å se at andre enn meg ikke har begynt å skrive. I går var første dagen jeg fikk en stund til å jobbe med oppgaven her i praksis. Satser på å holde tradisjonen ved like og jobbe like intensivt som alltid når fristen nærmer seg.

Mikal sa...

Dette kan komme som et sjokk, men jeg har heller ikke begynt å skrive. Jeg er jo kjent for å være veldig tidlig ute, men denne gangen bryter jeg med gamle handlingsmønstre.

Jeg husker ikke i farten når oppgaven skal være inne, ei heller når praksisrapporten skal være inne, noen som kan "opplyse" meg?

Skrev forøvrig en tosiders mail til IKEA som jeg tenkte å bruke i oppgaven, fikk flg svar tilbake: Answer to most of your questions can be found at www.ikea.com.
Nei det kan de ikke, hater ikea :(

Marte sa...

tenk om dei hadde feira deg med melkeprodukt då hahahha...:)

oppgava skal inn 23 mai er det ik? men praksisrapporten er no 23-24-25-trur eg, men hørte rykter om at denne var utsatttil etter vi hadde hatt presentasjonene.(som er omkring 28.april?)nokon som kan bekrefte/avkrefte dette?

Anonym sa...

Jeg tror at leveringen av praksisrapporten blir den 25., men er litt usikker.

Her skal det forresten også feires, og informasjonskontoret drar til Rokken på torsdag for å spise lunsj!!! Så flott når folk gjør sånt:-) Man føler verdsatt (appreciated?)!

Marte sa...

verdsatt ja, du kan sei: man føler seg verdsatt!

Det burde de da også gjøre
når intranettqueen ifra møre
skal slutte i praksisen på HVO
ja, da går intranettet i do

Takk for meg med riminga for idag
det har vært et lydhørt publikum, ja et lystig lag!
velbehag
ingen nag
bare gode sag

Anonym sa...

HAHAHAHAHAHAH
Marte, du er "too much"........ Helt fantastisk hvordan du finner alle disse morsomme "diktene"....!!

Snakkes!

Marte sa...

dikt i hermetegn, hvorfor det?
det er jo på rim, og får deg til å le..

er dei ikkje fullgode dikt?
eg har jo sila dei gjennom ei sikt.

sitter med min oppgave her,
med lysten begynner å gå ned mot mine knær
for nå nærmer det seg volda-returen
håper i tunellen at vatnet holder seg utanfor muren

verdas djupaste tunell er min gode venn
den er betre enn eitkvart skirenn!